Se naste in Bucuresti la inceputul unui an tulbure, pe 14 ianuarie 1989.

11 luni mai tarziu este tinut pe brate intr-o baie fara ferestre a unui bloc din cartierul Drumul Taberei, aflat langa Ministerul Apararii, ferit de gloantele revolutiei.

Urmeaza o scoala generala si un liceu, ambele in acelasi cartier, Drumul Taberei. La inceputul claselor primare ia contactul cu muzica, primind lectii de vioara de la tatal sau, violonist si profesor de muzica, dar, desi talentat, abandoneaza acest drum.

In liceu este convins de un prieten sa mearga la intalnirile trupei de teatru si cunoaste pentru prima data lumea spectacolului, o lume careia alege sa I se dedice, debutand la 17 ani, in clasa a 11a, pe scena teatrului Ion Creanga.

Isi continua activitatea la trupa de teatru pana la terminarea liceului, apoi este admis la facultate la sectia Arta Actorului, clasa prof. Virgil Ogasanu.

La 22 de ani, dupa terminarea studiilor de licenta, fortat de lipsa posturilor vacante pentru calificarea sa, deschide alaturi de un prieten regizor, Teatrul ‘In Culise’, un teatru independent, sub numele caruia profeseaza si astazi.