Chitarista de origine spaniola Susana Prieto si chitaristul Alexis Muzurakis de origine greaca au debutat ca Duo Melis in 1999 la Festivalul International de chitara din Volos, Grecia. De atunci ei au sustinut impreuna concerte in sali prestigioase precum cea a Filarmonicii din Berlin, Concertgebouw din Amsterdam, Sala Tchaikovsky din Moscova, Megaronul din Atena si Merkin Concert Hall din New York. Cei doi chitaristi sunt frecvent invitati pentru a sustine concerte si masterclass-uri la festivaluri internationale de chitara atat din Europa cat si din America.

Susana Prieto si Alexis Muzurakis au castigat numeroase premii, atat individuale cat si impreuna. In 1999, ca si duet, au castigat locul  I la Competita Internationala de Chitara Duo din Germania. In anul urmator au castigat prestigiosul “Guitar Duo Competition”din Montelimar (Franta) precum si a 21-a editie a concursului “Mauro Giuliani” din Italia. In 2001 au obtinut premiul Duo/Ansamblu la Competitia de Muzica Camerala din Leipzig (Germania), iar in acelasi an au fost declarati castigatorii Concursului International de la Paris. In 2003 au inregistrat primul CD dupa castigarea premiului Citta di Verona la Concursul de Muzica Camerala “Gartano Zinetti” din Italia.

Aparitii recente in America de Nord includ recitaluri pe scene importante din mari orase precum Chicago,St. Louis, Scranton, Houston, Brownsville, Detroit, San Francisco, Cleveland, Pennsylvania, cat si participarea speciala la Congresul Anual al Guitar Foundation of America. In Europa au concertat in Italia, Grecia, Germania, Polonia, Rusia, Spania, Romania, Olanda, Republica Ceha, Austria, Norvegia, Suedia si Franta, bucurandu-se de un succes bine meritat. Ca urmare a recitalului sustinut la Conventia Guitar Foundation din 2008, Mark Switzer, in publicatia Soundboard a elogiat tehnica impecabila, acuratetea si vibratia emotionala a acestui cuplu artistic.

Incepand cu 2006, cei doi chitaristi sunt profesori la Conservatorul National Strasbourg din Franta.