András Csáki s-a nascut la Budapesta in 1981; incepe studiul chitarei la varsta de 11 ani. A absolvit in 2007 Academia de Muzica Liszt Ferenc, clasa prof. József Eötvös; in 2012/2013 a urmat cursurile Universitatii din California de Sud, ca student al profesorului Scott Tennant. Obtine titlul de doctor in muzica in 2014 la Academia de Muzica Liszt Ferenc din Ungaria.

Pana in anul 2011 a obținut 24 de premii la cele mai importante concursuri de chitara din lume: Alessandria, Viena, Tokyo etc. Cariera sustinuta de solist concertist pe scene importante din Europa, America si Asia este completata de pasiunea pentru muzica de camera. A raspuns invitatiilor de a sustine concerte si masterclassuri in tari precum China, Estonia, Franta, Marea Britanie, Grecia, India, Romania, Russia, SUA si Ungaria.

Din 1995, András a participat cu regularitate la masterclassurile sustinute de artisti de renume precum Manuel Barrueco, Leo Brower, Abel Carlevaro, Costas Cotiolis, David Russell, Angel si Pepe Romero.

In prezent este profesor la Academia de Muzica Liszt Ferenc din Budapesta.